Over Deep Balance

Graag stel ik mij even aan u voor, mijn naam is Paul van Veen. Ik ben geboren in 1961, gelukkig getrouwd en heb twee lieve honden.

Al op jongere leeftijd was ik mij er van bewust dat ik iets “extra’s” heb meegekregen in het leven dan alleen mijn gezonde verstand. Voor de healing van uw klachten, combineer ik deze extra’s (medium, reading & magnetiseren) met shiatsu en de Regenisis Touch methodiek zodat er een uitgebalanceerd healingsproces op gang komt.

Alvorens ik met het healingsproces begin, analyseer ik eerst met u de aanleiding van de klacht(en) om te voorkomen dat de klachten zich herhalen. Bij de analyse maak ik gebruik van mijn mediumschap om meer duidelijkheid te verkrijgen.

Een behandeling duurt doorgaans tussen de 30 en 90 minuten, afhankelijk van de klacht. Voordat ik met de behandeling begin, controleer ik eerst uw lichaamshouding. Indien b.v. uw ruggenwervel niet recht is (b.v. door scoliose) zal dit ongetwijfeld blokkades veroorzaken in uw energetisch systeem. Alleen al het “rechtzetten” van het lichaam, kan al een verlichting van de klachten bewerkstelligen.

Vanzelfsprekend kunt u uw kleding aanhouden tijdens de behandeling.

Deep Balance is aangesloten bij Bewust Dronten www.bewustdronten.nl